søndag den 20. januar 2013

Politikkerlede

Hold da op hvor er jeg træt af politikkere. Specielt dem som sidder på Borgen. Jeg hører til i den venstre side af "hallen". Har vel nok tilhørt fraktionen "left side brigade". Nuvel har min drøm været at stå på den Røde plads i Kreml og beskue de endeløse rækker af manifestationer. Det er jeg vokset fra for længe side. Nu tilhører jeg "The sit down brigade".

Min holdning er med årene blevet mere afdæmpet og Kreml er ersattet af søndagsfodbold på TV3, Canal 9 og TV3 +. Men derfor kan man da godt have en holdning. En holdning som går ud på at vores folkevalgte skal til at tage sig sammen. Vel og mærke i samtlige fraktioner af Borgen.

Borgerne i Danmark er trætte af jer. Enten ser man jer hele tiden i medierne, med udtalelser om alt muligt flueknepperi som ingen substans har. Eller også så holder I fuldstændig så lav profil at man næsten glemmer hvem i er. Eller også så sidder I og sover.

Hvor mange gange kan du huske at vores statsminister har været i fjernsynet? Kan du huske andre ministre som har udtalt sig i fjernsynet.

Nu sidder du nok og tænker,- " det ville være bedre med en borgelig regering",- men tøv lige en kende. Det ville det ikke blive bedre af. Lyden ville bare have en anden farve og intet ville tilstadig være ændret.

Man kan vel spore en vis politikkerlede, mistillid, rysten på hovedet. Kære politikkere derinde på Borgen....I må desværre tage jer sammen. I får trods alt en meget fin løn med gode fratrædelser. En god luftmadras på kontoret så I kan sove stille og ulovligt, samt fine menuer i Snapsetinget.

Tiden er inde til at Danmark vil se noget substans.

mandag den 14. januar 2013

Mallorca

 Så  gik turen atter til Mallorca. Hotellet og området/byen Cala Bona var atter stedet som vi foretrak. Det opfylder vores behov for ro, larm, væk fra mylder og alligevel tæt på det.

Vi nyder at være sammen med familien. Vi nyder at være sammen med vores børnebørn. En dag håber vi at det lykkedes at få alle med...det er i hvert fald vores drøm.

Denne tur blev også god, masser af badning, afslapning, sol i rigelige mængder, og ikke mindst makrel i tomat. Tak til alle som var med for et behageligt samvær i 14 dage.